Концентрування яблучного соку методом мембранної дистиляції

Loading...
Thumbnail Image
Date
2002
Authors
Гунько, С.
Брик, Михайло
Луканін, О.
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Досліджено концентрування яблучного соку методом контактної мембранної дистиляції. Встановлено вплив розміщення мембрани стосовно гарячої та холодної камер мембранного апарата і в полі сил земного тяжіння на продуктивність процесу концентрування. Визначено залежність продуктивності мембранної дистиляції від її основних технологічних параметрів (температура в гарячій і холодній камерах, швидкість потоку соку в каналах мембранного апарата).
Is investigated concentration of apple juice by a method contact membrane distillation. The influence of accommodation of membranes in relation to hot and cold cell and in afield of forces of terrestrial gravitation on productivity of process concentration is established. The dependence of productivity membrane distillation from its basic technological parameters (temperature in hot and cold cell, speed to a flow to juice in channels membrane of the device) is determined.
Description
Keywords
яблучний сік, мембранна дистиляція, концентрування
Citation
Гунько С.М., Брик М.Т., Луканін О.С. Концентрування яблучного соку методом мембранної дистиляції / С.М. Гунько, М.Т. Брик, О.С. Луканін // Наукові записки НаУКМА. - 2002. - Т. 20 : Хімічні науки і технології. - С. 50-54