Наскрізна програма практики : методичні рекомендації для здобувачів, які навчаються за освітньою програмою "Суспільне і приватне врядування"

Loading...
Thumbnail Image
Date
2024
Authors
Малиш, Наталія
Москаленко, Світлана
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Національний університет "Києво-Могилянська академія"
Abstract
Наведено опис наскрізної програми практики – навчальної та переддипломної, подання й прилюдний захист яких є обов’язковими компонентами освітньої програми "Суспільне і приватне врядування". Визначено мету, завдання, структуру, вимоги до організації підготовки і захисту, принципи й критерії оцінювання робіт. Подано рекомендації до змістового наповнення та оформлення результатів практик. Для здобувачів, які навчаються за освітніми програмами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 281 "Публічне управління та адміністрування".
Description
Keywords
практика, вища освіта, освітній процес, загальні та спеціальні компетентності, здобувач вищої освіти, навчальна практика, переддипломна практика, наскрізна програма практики
Citation
Наскрізна програма практики : методичні рекомендації для здобувачів, які навчаються за освітньою програмою "Суспільне і приватне врядування" / уклад.: Н. А. Малиш, С. О. Москаленко ; Національний університет "Києво-Могилянська академія", Факультет правничих наук, Києво-Могилянська школа врядування імені Андрія Мелешевича. - Київ : НаУКМА, 2024. - 36 с.