Стратегічні комунікації в умовах гібридної війни : погляд від волонтера до науковця : монографія

Loading...
Thumbnail Image
Date
2021
Authors
Черняк, Андрій
Слухай, Наталія
Яворська, Галина
Гончарова, Тетяна
Соболева, Олена
Білявський, Максим
Маляр, Ганна
Юдко, Людмила
Дубов, Дмитро
Корецька, Ірина
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Національна академія СБУ
Abstract
Монографія продовжує цикл видань наукової школи Національної академії СБ України з питань стратегічних комунікацій. У цьому виданні узагальнюється досвід України у протидії гібридній агресії РФ, пропонуються технології аси-метричних відповідей на цю агресію, надаються практичні рекомендації фахівцям державних і безпекових інституцій щодо протидії деструктивним гібридних впли-вам на основі аналізу і оцінювання українського досвіду. Автори монографії – представники різних безпекових і державних інституцій, журналісти, волонтери – вирішують спільне науково-практичне завдання – створення системного підходу щодо розбудови стратегічних комунікацій у нашій державі. Цим виданням можуть користуватися представники сектору безпеки і оборони, державні службовці, здобувачі вищої освіти та наукових ступенів, а також усі фахівці, що працюють у сфері інформації та комунікації.
Description
Keywords
російські медіа, опірність, гібридні інформаційні впливи, публічна дипломатія, стратегічні комунікації, міжнародний збройний конфлікт в Україні, російська інформаційна війна в Україні, монографія
Citation
Стратегічні комунікації в умовах гібридної війни : погляд від волонтера до науковця : монографія / [Слухай Н. В., Яворська Г. М., ... Романюк В. С. та ін. ; за заг. ред. Компанцевої Л.] ; Нац. акад. Cлужби безпеки України. - Київ : [Національна академія СБУ], 2021. - 499 с. : фотогр. - Авт. зазнач. у змісті.