Актуальна спроба оцінити сучасний кінопроцес : [рецензія]

Loading...
Thumbnail Image
Date
2022
Authors
Наумова, Лариса
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
З огляду на трагічні події останніх років, серйозні політичні та економічні виклики, фактично з огляду на зміну світоглядної парадигми культурних процесів в Україні, кінематограф, який природно перебуває в мистецькому авангарді й активно розвивається в цих складних умовах, потребує вивчення та осмислення. Останні події кінематографічного життя підтверджують ще недостатньо розкритий могутній потенціал українського кіно з його самобутньою традицією і школою, а також з потенціалом нового цікавого мистецького творчого пошуку й експерименту.
Description
Keywords
кінематографічне життя, кінематографічний процес, оцінка кінопроцесу, напрямки розвитку сучасного українського кіно, монографія, стаття
Citation
Наумова Л. М. Актуальна спроба оцінити сучасний кінопроцес : [рецензія] / Лариса Наумова // Кіно-Театр. - 2022. - № 5. - C. 44. - Рец. на кн.: Енергія відродження. Українське кіно 2014-2020. Колективна монографія. Упорядник і науковий редактор Лариса Брюховецька. К. Редакція журналу "Кіно-Театр", Видавничий дім "Освіта України", 2022.