Формування толерантного ставлення до дітей, яких торкнулася проблема ВІЛ/СНІДу: особливості підготовки волонтерів : методичний посібник

Loading...
Thumbnail Image
Date
2011
Authors
Гусак, Наталія
Дмитришина, Наталія
Жарук, Ірина
Зінченко, Алла
Матіяш, Оксана
Назарук, Василь
Панфілова, Ольга
Романова, Наталія
Довбах, Анна
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Публікація підготовлена та видана в рамках програми «Підтримка профілактики ВІЛ та СНІД, лікування й догляд для найбільш уразливих груп населення в Україні», підтриманої Глобальним фондом для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією. Думки, викладені в даній публікації, належать виключно авторам і можуть не співпадати з думкою Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією. Глобальний фонд для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією не брав участі в погодженні та затвердженні як безпосередньо матеріалу, так і можливих висновків, які випливають з нього.
Description
Keywords
толерантне ставлення до дітей, ВІЛ, волонтери, СНІД, HIV, AIDS, volunteer
Citation
Формування толерантного ставлення до дітей, яких торкнулася проблема ВІЛ/СНІДу: особливості підготовки волонтерів : метод. посібник / авт. кол. : Гусак Н., Дмитришина Н., Назарук В. ... [та ін.] ; Міжнар. благод. фонд "Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД в Україні" - [Київ : МБФ "Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД в Україні", 2011]. - 128 с.