Мірило верховенства права (правовладдя) національного рівня: практика України

Loading...
Thumbnail Image
Date
2021
Authors
Венгер, Володимир
Головатий, Сергій
Заєць, Анатолій
Звєрєв, Євген
Козюбра, Микола
Матвєєва, Юлія
Цельєв, Олексій
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Видання підготовлено в межах спеціального дослідження, що його провели експерти Центру дослідження проблем верховенства права та його втілення в національну практику України Національного університету "Києво-Могилянська академія" за підтримки проєкту Офісу Ради Європи в Україні "Підтримка конституційних і правових реформ, конституційне правосуддя та допомога Верховній Раді у проведенні реформ, спрямованих на підвищення її ефективності" в рамках Плану дій для України на 2018-2021 роки.
Description
Keywords
міжнародне право, національне законодавство, принцип правомірних (легітимних) очікувань, рівноправність, дискримінація, зловживання повноваженнями, домірність, судовий контроль, посібник
Citation
Мірило верховенства права (правовладдя) національного рівня: практика України = Rule of law Checklist at national level: case of Ukraine / В. Венгер, С. Головатий, А. Заєць, Є. Звєрєв, М. Козюбра, Ю. Матвєєва, О. Цельєв ; заг. ред. М. Козюбра ; Центр дослідження проблем верховенства права та його втілення в національну практику України Національного університету "Києво-Могилянська академія". - Київ : [б. в.], 2021. - 151 с. - Авт. зазнач. на звороті тит. арк.