122 Комп'ютерні науки

Permanent URI for this collection

Browse

Recent Submissions

Now showing 1 - 8 of 8
  • Item
    Розробка веб-сайту на ASP.NET Core з використанням GraphQL
    (2021) Яськова, Дарина; Борозенний, Сергій
    У цій роботі детально розглядається розробка API за допомогою фреймворку ASP.NET Core з використанням GraphQL. Основною метою цієї роботи було: • познайомитись із технологією GraphQL; • переглянути на якому рівні наразі реалізована бібліотека для інтеграції із цим підходом на C#; • продемонструвати все це на власному прикладі, в якості якого було обрано електронний журнал для школи.
  • Item
    Розробка багаторівневого веб-застосунку на базі Azure
    (2021) Благов, Владислав; Черкасов, Дмитро
    Дану роботу присвячено для дослідження таких специфікацій хмарної платформи: • Гнучка масштабованість в залежності від рівня навантаження • Відмовостійкість за рахунок надлишковості і "самолікування" • Прив’язка до мережевої хмарної інфраструктури: Geographical Regions, Availability Zones • Використання хмарних функціональних компонентів: Load Balancers, Virtual Machine Instances. На сьогоднішній день усі компанії, від гігантів до початкових, використовують хмарні платформи для розміщення, розробки та тестування свого програмного забезпечення і знання їх специфіки та функціоналу дає спеціалісту велику перевагу на ринку праці, а тому й дана робота носить актуальний характер.
  • Item
    Розробка мобільного застосунку для організації платних онлайн-консультацій
    (2021) Гурін, Валентин; Калітовський, Богдан
    В роботі проаналізовано наявні на ринку мобільні додатки для проведення платних онлайн-консультацій. Описуються особливості інструментів і сервісів для інтеграції онлайн-оплати, відеодзвінків та розробки текстового чату. В результаті, розроблено мобільний додаток для проведення платних онлайн-консультацій.
  • Item
    Мультиметоди
    (2021) Кочмар, Вадим; Бублик, Володимир
    У даній курсовій роботі розглядається та аналізуються механізм в мовах програмування, який називається мультиметоди – кратна диспетчеризація. Досліджується сучасний стан справ в диспетчеризації. Виконується порівняльний аналіз мультиметодів в різними мовами програмування – C++ та Clojure.
  • Item
    Розробка веб-застосунку на ASP.NET Core
    (2021) Шевченко, Владислава; Борозенний, Сергій
    Курсова робота присвячена створенню веб-застосунку для купівлі реклами у подкастах на базі платформи .NET Core від компанії Microsoft з використанням фреймворку ASP.NET Core, архітектурного патерну MVC (Model—View—Controller) та бази даних MSSQL Server.
  • Item
    Розробка ASP.NET Core застосунку на основі мікросервісів
    (2021) Тютюн, Марина; Борозенний, Сергій
    Метою курсової роботи є створення веб-застосунку для служби доставки піци на основі мікросервісів. Він полегшить роботу менеджерів та операторів сайту та зробить приємнішим досвід клієнта.
  • Item
    Розробка системи надання платних відеоконсультацій
    (2021) Возбранний, Роман; Калітовський, Богдан
    В роботі проаналізовано наявні на ринку системи для проведення платних онлайн-консультацій. Також, описуються особливості інструментів і сервісів для інтеграції онлайн-оплати та відеодзвінків. В результаті, розроблено систему для проведення платних онлайн-консультацій.
  • Item
    Розробка Android-додатку для тренування та вдосконалення пам'яті
    (2021) Ємельянов, Олександр; Борозенний, Сергій
    Метою даної курсової роботи є створення зручного мобільного застосунку для тренування і вдосконалення роботи мозку та пам’яті для людей, котрі не хочуть або не можуть витрачати на це багато часу. Проведено аналіз схожих мобільних застосунків та досліджено використання мобільних пристроїв людьми. Також було враховано основні проблеми людей та побажання потенційних користувачів щодо інтерфейсу та функцій майбутнього мобільного застосунку. Застосунок розроблений за допомогою інтегрованого середовища розробки Android Studio, мова програмування: Kotlin.