Огляд он-лайн платформ для самоосвіти фахівців інформаційної, бібліотечної та архівної справи з управління даними досліджень (research data management)

Loading...
Thumbnail Image
Date
2021-04-19
Authors
Чуканова, Світлана
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Наукова бібліотека Національного університету "Острозька академія"
Abstract
У контексті Відкритої Науки все більше постає питання накопичення, збереження та розповсюдження даних досліджень. Все більше наукових проектів виконуються в співпраці із залученням спеціалістів з різних установ та країн. За таких умов відбувається значний обмін даними, в ході якого необхідно встановлювати та дотримуватись певних правил. Ці правила стосуються не лише аспектів дослідницької етики та академічної доброчесності, але й організаційних питань роботи з даними.
Description
Keywords
управління даними досліджень, самоосвіта, онлайн платформи
Citation
Чуканова С. Огляд он-лайн платформ для самоосвіти фахівців інформаційної, бібліотечної та архівної справи з управління даними досліджень (research data management). Бібліотечна справа у сучасних інформаційно-комунікативних процесах: тенденції та перспективи : матеріали VII науково-практичної online конференції., м. Острог, 19–25 квіт. 2021 р. 2021. URL: https://conf.oa.edu.ua/index.php/libconf/libcon202104/paper/view/297 (дата звернення: 19.04.2021).