Стан здоров'я та фізичної підготовленості у структурі мотиваційних потреб до занять фізичною культурою і спортом студентів НаУКМА

Loading...
Thumbnail Image
Date
2004
Authors
Кравченко, Леонід
Макареня, В.
Зеленюк, Оксана
Бикова, А.
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
На підставі аналізу стану здоров 'я та фізичної підготовленості студентів зроблено висновок про доцільність включення у структуру мотиваційних потреб до занять фізичною культурою і спортом як ефективних засобів поліпшення здоров'я та підвищення фізичної і розумової працездатності студентів.
Description
On the basis of students 'health condition and their physical preparation it was concluded that the inclusion of motivation demands into the structure of physical culture and sports is substantial as being an effective way of improving students' health and increasing their physical and mental abilities.
Keywords
стану здоров 'я, фізична підготовленність, фізична культура, студент
Citation
Кравченко Леонід Свиридович. Стан здоров'я та фізичної підготовленості у структурі мотиваційних потреб до занять фізичною культурою і спортом студентів НаУКМА / Л. С. Кравченко, В. В. Макареня, О. В. Зеленюк, А. В. Бикова // Наукові записки НаУКМА : Педагогічні, психологічні науки та соціальна робота. - 2004. - Т. 33. - С. 22-26.