Правнича психологія: навчально-методичний посібник для студентів заочної форми навчання факультету післядипломної освіти

Loading...
Thumbnail Image
Date
2008
Authors
Сущенко, Володимир
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Навчальна дисципліна “Правнича психологія” призначена для викладання студентам-винускникам факультетів післядипломної освіти вищих юридичних навчальних закладів України і спрямована на оволодіння ними системою загальнотеоретичних та практичноорієнюваних психологічних знань, а також формування вмінь та навичок їх застосування у правничій діяльності. Навчально-методичний посібник має на меті допомогти студенту в опануванні зазначеної навчальної дисципліни, систематизувати свої знання у процесі виконання навчальної програми.
Description
Keywords
правнича психологія, суспільно-правові відносини, експертизи
Citation
Сущенко В. М. Правнича психологія : навчально-методичний посібник для студентів заочної форми навчання факультету післядипломної освіти / В.М. Сущенко ; Міністерство освіти і науки України, Миколаївський державний гуманітарний університет імені Петра Могили комплексу "Києво-Могилянська академія". - Миколаїв : Видавництво МДГУ ім. Петра Могили, 2008. - 31с.