Києво-Могилянська академія. Історія та відродження : анотований бібліографічний покажчик

Loading...
Thumbnail Image
Date
2023
Authors
Павлів, Наталія
Олофінська, Ольга
Жолудь Ольга
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
До 30-річчя відродження Національного університету "Києво-Могилянська академія" Наукова бібліотека НаУКМА підготувала науково-допоміжний бібліографічний покажчик. Це видання має на меті показати у переліку публікацій своєрідний літопис-хроніку зростання відродженої Академії, починаючи з 1991 року, і до сьогоднішніх днів. До видання включено публікації, присвячені діяльності Києво-Могилянської академії та про її викладачів та студентів з видань, що продовжуються, наукових часописів та довідкових і енциклопедичних видань. Бібліографічний покажчик містить 5500 статей, які або повністю присвячені НаУКМА, або містять відомості про її визначних особистостей – викладачів, співробітників, студентів, випускників. Це матеріали, опубліковані у різних джерелах в Україні та за кордоном. Видання розраховане на науковців, викладачів, студентів та всіх, хто цікавиться історією розвитку та діяльності відродженої Києво-Могилянської академії.
Description
Keywords
Києво-Могилянська академія, літопис-хроніка, могилянці, фонди Наукової бібліотеки, іменний покажчик, бібліографічний покажчик
Citation
Києво-Могилянська академія. Історія та відродження : анотований бібліографічний покажчик / уклад.: Н. Г. Павлів, О. Л. Жолудь, О. В. Олофінська ; відп. за вип. Т. О. Ярошенко, Т. В. Чорна ; Національний університет "Києво-Могилянська академія", Наукова бібліотека. - Київ : НаУКМА, 2023. - 870 с. - До 30-річчя відродження Києво-Могилянської академії.