Кіно-Театр. 2009. №3

Permanent URI for this collection

Browse

Recent Submissions

Now showing 1 - 4 of 4
  • Item
    НаУКМА до ювілею Миколи Гоголя
    (2009)
    У березні-квітні в кіноклубі НаУКМА пройшли ретроспективи зарубіжних та українських фільмів за М. Гоголем. 8 квітня Центр кінематографічних студій НаУКМА провів наукову конференцію "Інтерпретація творів М. Гоголя в ХХ-ХХІ століттях".
  • Item
    Прем'єри молодих
    (2009)
    У березні в залах Кіноклубу Національного університету "Києво-Могилянська академія" та Будинку кіно відбулися прем’єри двох фільмів нової української документалістики: "Четверта хвиля" Вікторії Мельникової та "KAIROS" Інни Павлічук.
  • Item
    Вимовлена легкість театрального буття
    (2009) Левченко, Олена
    У нинішньому театральному сезоні вистава "Фрьокен" режисера Андрія Приходька посіла своєрідне, окреме місце навіть щодо робіт самого Приходька на сцені теат­ру ім. Івана Франка. Річ не лише в тому, що тут працюють непрофесійні актори, виховані режисером у театральній студії НаУКМА, - дуже значущою є та суттєва якість, яка професійно точно і спрямовано виховувалась і в якій ми пізнаємо традицію та стиль Петра Фоменка, вчителя Приходька. Ідеться про "легке дихання" вистави, фізич­ну необтяжливість гри - легкість руху і легкість промов­ляння.
  • Item
    Трагедія Гоголя
    (2009) Іванишина, Лариса
    Огляд прем’єри фільму "Загублений рай", присвяченого 200-річчю Миколи Гоголя