Кременецькі компаративні студії : [збірник наукових праць /ред.: Д. Ч. Чик, О. В. Пасічник, І. С. Коханська та ін.]. – Луцьк : Іванюк В. П., 2013. – Вип. 3. – 2013. – 388 с.

Loading...
Thumbnail Image
Date
2013
Authors
Чик, Ольга
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Рецензія на 3-й випуск збірника наукових праць "Кременецькі компаративні студії". Задуманий у 2010 році спершу як міжкафедральний проект Кременецького обласного гуманітарно-педагогічного інституту імені Тараса Шевченка, на сьогодні це міжнародний науковий щорічник, який слугує платформою для оприлюднення та обміну результатами наукових досліджень для українських і зарубіжних філологів - фахівців з порівняльного літературознавства. До особливостей цьогорічного випуску належить введення у випуск спеціального розділу, присвяченого 200-річчю від дня народження німецького композитора і теоретика мистецтва Ріхарда Ваґнера (1813-1883).
Description
Keywords
Кременецькі компаративні студії, літературознавство, наукові дослідження, рецензія
Citation
Чик О. Кременецькі компаративні студії : [збірник наукових праць /ред.: Д. Ч. Чик, О. В. Пасічник, І. С. Коханська та ін.]. – Луцьк : Іванюк В. П., 2013. – Вип. 3. – 2013. – 388 с. / Ольга Чик // Мандрівець. - 2013. - липень-серпень (№ 4). - С. 97-98. - Надруковано в рубриці "Рецензії та огляди".