Управління споживацьким досвідом у закладах громадського харчування

Loading...
Thumbnail Image
Date
2020
Authors
Романченко, Наталія
Бояджян, Юлія
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Мета цього дослідження полягала у здійсненні емпіричного дослідження поведінки споживача у спеціалізованих закладах громадського харчування та визначенні доцільності управління досвідом споживачів та формуванням їх лояльності до закладів.
Description
Keywords
лояльність споживача, заклади громадського харчування, споживацький досвід, матеріали конференції
Citation
Романченко Н. В. Управління споживацьким досвідом у закладах громадського харчування / Наталія Романченко, Юлія Бояджян // Сучасні виклики і актуальні проблеми науки, освіти та виробництва: міжгалузеві диспути : матеріали IV міжнародної науковопрактичної інтернет-конференції (Київ, 15 травня 2020 р.) / Наукова платформа Open Science Laboratory. - Київ : [б. в.], 2020. - С. 165-172.