Формування еколого-економічного механізму управління в аграрному виробництві

Loading...
Thumbnail Image
Date
2017
Authors
Пилипенко, А.
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Логос
Abstract
Необхідність докорінної перебудови взаємовідносин суспільного виробництва з навколишнім природним середовищем на даний час є незаперечною. Складна екологічна ситуація в країні спонукає як виробників, так і споживачів до пошуку оптимального співвідношення між рівнем власного прибутку та рівнем витрат на природоохоронну діяльність. У зв’язку з цим формування та подальший розвиток екологічно орієнтованого аграрного сектору економіки в Україні робить питання екологічного управління та посилення його ролі у процесі ведення сільськогосподарського виробництва украй актуальним.
Description
Keywords
аграрне виробництво, еколого-економічне управління, менеджмент навколишнього середовища, екологічна політика, матеріали конференції
Citation
Пилипенко А.С. Формування еколого-економічного механізму управління в аграрному виробництві / Пилипенко А.С. // Суспільство, довкілля і зміна клімату : матеріали студентської наукової конференції, Київ, 13-14 березня 2017 р. / [відп. ред. В. І. Карамушка ; наук. ред.: С. Г. Бойченко, І. Г. Вишенська, К. І. Деревська та ін.] ; Нац. ун-т "Києво-Могилянська академія", Представництво Польської академії наук в Києві, Ф-т природничих наук, Каф. екології. - Київ : [Логос], 2017. - С. 78-81.