Інформаційно-просвітницька робота з протидії торгівлі людьми : методичні рекомендації

Loading...
Thumbnail Image
Date
2011
Authors
Романова, Наталія
Гусак, Наталія
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
До методичних рекомендацій увійшли матеріали, які знайомлять із процесом планування, розробки та проведення інформаційно-просвітницьких кампаній з про тидії торгівлі людьми. У виданні описано особливості та специфіку інформаційно-просвітницької роботи, надано теоретичні та практичні матеріали щодо форм та методів, які використовуються в інформаційно-просвітницьких кампаніях. Методичні рекомендації будуть корисними для педагогів, психологів, соціальних педагогів, студентської та учнівської молоді, інших працівників органів освіти, фахівців державного та недержавного секторів, які працюють у напрямі протидії торгівлі людьми.
Description
Keywords
торгівля людьми, торгівля дітьми, правозахисні організації, інформаційно-просвітницька робота, групи ризику, перелік нормативно-правових актів України у напрямі протидії торгівлі людьми, Методичні рекомендації, книга
Citation
Романова Н. Ф. Інформаційно-просвітницька робота з протидії торгівлі людьми : методичні рекомендації / Наталія Романова, Наталія Гусак ; Мін-во освіти і науки, молоді та спорту України, Ін-т інновац. технологій і змісту освіти МОН України, Школа соц. роботи ім. В.І. Полтавця Нац. ун-ту "Києво-Могилянська академія", Громад. організація "СОЦІУМ-ХХІ". - Київ : Києво-Могилянська академія, 2011. - 159 с. : іл.