Державна політика: аналіз та механізми впровадження: методичні рекомендації

Loading...
Thumbnail Image
Date
2009
Authors
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Видання призначено для методичного супроводу самостійної роботи слухачів денної, вечірньої і заочної та заочно-дистанційної форм навчання за програмою підготовки магістрів державного управління - дисципліна "Державна політика: аналіз та механізми її впровадження". Матеріал методичних рекомендацій об’єднано в дві частини, які відповідають двом модулям, з яких складається навчальна дисципліна: "Основи аналізу державної політики" та "Економічний аналіз державної політики". До кожної з частин включено рекомендації до лекцій, семінарських і практичних занять, до самостійної роботи слухачів та для підготовки творчої роботи, список рекомендованих джерел. Методичні рекомендації будуть корисними також для аспірантів, викладачів, науковців, державних службовців, усіх, хто займається питаннями аналізу державної політики.
Description
Keywords
державна політика, аналіз державної політики, ситуації неспроможності ринку, державне втручання, неспроможність влади, методичні рекомендації
Citation
Державна політика : аналіз та механізми впровадження : методичні рекомендації / О. Т. Кілієвич, В. В. Тертичка. - Київ : НАДУ, 2009. - 88 с.