Присяжнюк, Оксана2024-05-292024-05-292024Присяжнюк О. Ф. Соціально-економічні умови забезпечення конкурентних переваг агробізнесу як складова менеджменту продуктивності / Присяжнюк О. Ф. // Трансформація практики управління інноваційним розвитком соціально-економічних систем : колективна монографія / під заг. ред. Храпкіної В. В., Пічик К. В. ; Національний університет "Києво-Могилянська академія". - Київ : Видавничий дім "Києво-Могилянська академія", 2024. - [Підрозділ] 2.6. - C. 176-206.978-966-518-844-5https://ekmair.ukma.edu.ua/handle/123456789/29602Підрозділ 2.6. з колективної монографії "Трансформація практики управління інноваційним розвитком соціально-економічних систем", у якому висвітлено питання cоціально-економічних умов забезпечення конкурентних переваг агробізнесу як складової менеджменту продуктивності.ukагробізнесринок аграрної продукціїконкурентоспроможністьорганічна продукціяТОВ "Елітне"підрозділ монографіїСоціально-економічні умови забезпечення конкурентних переваг агробізнесу як складова менеджменту продуктивностіBook chapter