Слав’юк, НаталіяКириченко, Альона2020-07-302020-07-302020https://ekmair.ukma.edu.ua/handle/123456789/17746У магістерській роботі визначаються теоретичні та практичні засади власного капіталу, оцінюється фінансовий стан ПрАТ "Київська кондитерська фабрика "Рошен" та розглядаються способи та перспективи поліпшення якості капіталу ПрАТ "Київська кондитерська фабрика "Рошен". В ході дослідження виявлено, які фактори вливають ROE, який показує наскільки ефективно використовується власний капітал. Результати проведеного дослідження можна використовувати деяким підприємствам для перегляду способів управління їх власним капіталом. Магістерська робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел та додатків. У першому розділі "Теоретичні аспекти формування власного капіталу підприємства" розкриваються суть, значення та структура власного капіталу підприємства, розглядається методика аналізу власного капіталу. У другому розділі "Оцінка фінансового стану ПрАТ "Київська кондитерська фабрика "Рошен" розглянута загальна характеристика підприємства та структурування власного капіталу підприємства. Також виявлено проблеми формування структури капіталу підприємтсва ПрАТ "Київська кондитерська фабрика "Рошен". У третьому роздлі "Перспективи поліпшення якості капіталу ПрАТ "Київська кондитерська фабрика "Рошен" за допомогою програмного забезпечення Eviews на основі даних про деякі фінансові показники 7 кондитерських підприємств побудованого економетричну модель, яка показує яким чином набір обраних факторів впливає на показник ROE. Розроблено ряд рекомендацій стосовно покращення організації управління власним капіталом підприємства ПрАТ "Київська кондитерська фабрика "Рошен". Загаьна кількість сторінок роботи 110, з них 5 додатків, 25 таблиць, рисунків 21.ukкапіталфінансовий станфабрика "Рошен"магістерська роботаУправління власним капіталом підприємстваConference materials