Кудін, С.2016-11-072016-11-072000Кудін С. М. Тенденції формування і використання основних виробничих фондів м'ясної промисловості України / Кудін С. М. // Наукові записки НаУКМА. - 2000. - Т. 18 : Економічні науки. - С. 26-31.https://ekmair.ukma.edu.ua/handle/123456789/9740The article shows present situation of Ukraine's meat-preserving industry and analyses the structure of it's basic funds. The article deal with problems of industry which existing because of reducing raw material's entering to the processing industry and quality's making worse.У статті розкрито сучасний стан м'ясної промисловості України та проаналізовано склад основних виробничих фондів галузі. Висвітлено проблеми галузі, що існують у зв'язку із надходженням сировини на переробку та погіршення її якості.ukм'ясна промисловістьУкраїнапереробкаякістьТенденції формування і використання основних виробничих фондів м'ясної промисловості УкраїниTendeties of Forming and Using Basic Funds of Ukraine's Meat-Preserving IndustryArticle