Цьохла, СвітланаПавленко, Ірина2013-03-222013-03-222012Цьохла С. Ю. Аналіз тенденцій розвитку ресторанного бізнесу в АР Крим / Цьохла С. Ю., Павленко І. Г. // Наукові записки НаУКМА. - 2012. - Т. 133: Економічні науки. - С. 139-143.1996-5931https://ekmair.ukma.edu.ua/handle/123456789/2258Analysis of progress of restaurant business trends in AR Crimea is conducted by the authors for the last five years, factors which infl uence the work of enterprises of restaurant business of the region and Ukraine are considered. Advantages and lack of work of establishments of compatible networks are studied.Проаналізовано тенденції розвитку ресторанного бізнесу в АР Крим за останні п'ять років. Розглянуто чинники, що впливають на роботу підприємств ресторанного бізнесу регіону та України. Вивчено переваги та недоліки роботи закладів уніфікованих мереж.ukресторанбізнесфахівцізакладирозвитокrestaurantbusinessspecialistsestablishmentsdevelopmentАналіз тенденцій розвитку ресторанного бізнесу в АР КримArticle