Бублик, Лілія2025-08-192025-08-192025Бублик Л. Я. Основні вимоги до закладу високої ресторанної кухні в укритті / Бублик Л. Я. // Матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Менеджмент та маркетинг як фактори розвитку бізнесу", 23-24 квітня 2025 р. : у 2 т. / відп. ред. та упоряд.: В. В. Храпкіна, К. В. Пічик ; Національний університет "Києво-Могилянська академія" [та ін.]. - Київ : Видавничий дім "Києво-Могилянська академія", 2025. - T. 2. - C. 62-64.https://ekmair.ukma.edu.ua/handle/123456789/36094Матеріали доповіді учасниці III Міжнародної науково-практичної конференції "Менеджмент та маркетинг як фактори розвитку бізнесу", 23-24 квітня 2025 р.ukіндустрія гостинностібезпекасанітарно-гігієнічні вимогихарчові продуктиматеріали конференціїОсновні вимоги до закладу високої ресторанної кухні в укриттіConference materials