Михайлова, ТамараКоновалова, ВікторіяЦарик, СергійМєшкова, ТетянаМаринін, Андрій2021-12-162021-12-162020Використання мембранної емульсифікації для іммобілізації кальцій пантотенату в мікроемульсії на основі хітозану / Тамара Михайлова, Вікторія Коновалова, Сергій Царик, Тетяна Мєшкова, Маринін Андрій Іванович // Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії : матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції (3-4 листопада 2020 р.) / ред. кол.: Шевченко О. Ю., Барига А., Бурбан А. Ф. [та ін.] ; Національний університет харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2020. - С. 28-31.https://ekmair.ukma.edu.ua/handle/123456789/21917Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції "Мембранні процеси та обладнання в харчових технологіях та інженерії" (3-4 листопада 2020 р.)ukмембранні емульсифікаціїмікроемульсіїіммобілізація кальцій пантотенатуматеріали конференціїВикористання мембранної емульсифікації для іммобілізації кальцій пантотенату в мікроемульсії на основі хітозануConference materials