Базілінська, ОленаСокол, Тетяна2021-09-292021-09-292021https://ekmair.ukma.edu.ua/handle/123456789/20984Робота складається зі вступу, трьох розділів основної частини, висновків та списку використаних джерел. У вступі визначено мету та завдання кваліфікаційної роботи, продемонстровано актуальність дослідження, визначено його об’єкт та предмет. Об’єктом дослідження є фінансова реструктуризація підприємства. Предметом дослідження є механізм проведення фінансової реструктуризації підприємств з метою забезпечення їх конкурентоздатності. У першому розділі кваліфікаційної роботи було окреслено поняття і сутність реструктуризації та фінансової реструктуризації зокрема та визначено методологію її проведення, виокремлено напрямки здійснення фінансової реструктуризації підприємств та підкреслено роль фінансової реструктуризації у досягненні конкурентоздатності. У другому розділі роботи було проведено аналіз фінансової стійкості успішно реструктуризованого вітчизняного підприємства, а саме ПрАТ "КОНТІ", розглянуто його конкурентне середовище та проаналізовано стан кондитерської галузі України. У третьому розділі було побудовано регресійну багатофакторну модель та зроблено пропозиції щодо поліпшення конкурентоздатності підприємства, запропоновано шляхи зменшення дебіторської та кредиторської заборгованості.ukфінансова реструктуризаціяконкурентоздатністькондитерська галузьфінансова стійкістькредиторська та дебіторська заборгованістьреформуваннябанкрутствоПрАТ "КОНТІ"бакалаврська роботаФінансова реструктуризація підприємств як ключовий напрям забезпечення їх конкурентноздатностіOther