Яремко, СоломіяКузів, Василина2021-12-282021-12-282021https://ekmair.ukma.edu.ua/handle/123456789/22040У цій роботі виконується розробка інформаційної системи для ресторанного бізнесу з можливістю деталізованого бронювання місць. Спочатку виконується ґрунтовний аналіз предметної області: дослідження ринку, збір фактів, проведення опитування та інтерв’ю. На основі отриманих даних здійснюється моделювання персони та створення CJM. Після чого проводиться специфікація функціональних та нефункціональних вимог для майбутньої системи. Наступним етапом є інфологічне та даталогічне проектування. Відповідно до вимог створюється архітектура системи та розробляється тестовий графічний інтерфейс користувача. Останній розділ містить опис обраних технологій та деталі реалізації основних функціональностей.ukонлайн-бронювання ресторанівресторанний бізнесфреймворк Reactтехнологія Redux та NodeJSмоделювання персонистворення CJMтестовий графічний інтерфейсбакалаврська роботаРозробка інформаційної системи для ресторанного бізнесуOther