Звєрєв, О.2025-12-052025-12-052025Звєрєв О. В. Інноваційні механізми підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості України: фокус на молокопереробній галузі / Звєрєв О. В. // Інноваційні ідеї в економічній науці: пошуки вирішення сучасних проблем (2025) : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції / Національний університет Києво-Могилянська академія", Кафедра економічної теорії, Науково-навчальний центр "Інноваційна лабораторія" НаУКМА. - Київ : НаУКМА, 2025. - C. 52-54.978-617-7668-92-2https://ekmair.ukma.edu.ua/handle/123456789/37810Матеріали доповіді учасника Всеукраїнської науково-практичної конференції "Інноваційні ідеї в економічній науці: пошуки вирішення сучасних проблем" (2025).ukхарчова промисловістьконкурентоспроможність підприємственергоефективністьтехнологічна модернізаціяматеріали конференціїІнноваційні механізми підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості України: фокус на молокопереробній галузіConference materials