Янч, О.Будна, Ю.Островська, Г.2024-07-012024-07-012024Янч О. В. Ghost kitchens як сучасний феномен у громадському харчуванні та конкуренція з традиційними ресторанами / Янч О. В., Будна Ю. А., Островська Г. Й. // Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Менеджмент та маркетинг як фактори розвитку бізнесу", 17-19 квітня 2024 р. / [відп. ред. та упоряд. В. В. Храпкіна, К. В. Пічик] ; Національний університет "Києво-Могилянська академія" [та ін.]. - Київ : Видавничий дім "Києво-Могилянська академія", 2024. - Т. 1. - C. 480-482.https://ekmair.ukma.edu.ua/handle/123456789/30150Матеріали доповіді учасників ІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Менеджмент та маркетинг як фактори розвитку бізнесу", 17-19 квітня 2024 р.ukкухня-привид"темні кухні" або віртуальні кухнібізнес-модель громадського харчуваннянадсучасні кулінарні просторипакуванняконтроль температури їжіїжа на виносгонитва за зручністюматеріали конференціїGhost kitchens як сучасний феномен у громадському харчуванні та конкуренція з традиційними ресторанамиConference materials