Нєстєров, Євгеній2021-12-032021-12-032021Нєстєров Є. А. Сертифікація продукції як чинник підвищення конкурентоздатності аграрних підприємств України на світовому ринку / Нєстєров Є. А. // Матеріали ІІІ Міжнародного науково-практичного форуму "Бізнес, освіта і наука: вектори співпраці", 8-10 квітня 2021 р. / Національний університет "Києво-Могилянська академія", ННЦ "Інноваційна лабораторія "Іннолаб" НаУКМА, Центр енергоменеджменту НаУКМА [та ін.]. - Київ : Інтерсервіс, 2021. - С. 203-205.https://ekmair.ukma.edu.ua/handle/123456789/21761Тези доповіді учасника ІІІ Міжнародного науково-практичного форуму "Бізнес, освіта і наука: вектори співпраці" (8-10 квітня 2021 року).ukсертифікаціяхарактеристики продукціїконкурентоздатністьконкурентоспроможність українських виробниківекспортний потенціал Українитези конференціїСертифікація продукції як чинник підвищення конкурентоздатності аграрних підприємств України на світовому ринкуConference materials