Романченко, НаталіяБояджян, Юлія2021-08-222021-08-222020Романченко Н. В. Управління споживацьким досвідом у закладах громадського харчування / Наталія Романченко, Юлія Бояджян // Сучасні виклики і актуальні проблеми науки, освіти та виробництва: міжгалузеві диспути : матеріали IV міжнародної науковопрактичної інтернет-конференції (Київ, 15 травня 2020 р.) / Наукова платформа Open Science Laboratory. - Київ : [б. в.], 2020. - С. 165-172.https://ekmair.ukma.edu.ua/handle/123456789/20571Мета цього дослідження полягала у здійсненні емпіричного дослідження поведінки споживача у спеціалізованих закладах громадського харчування та визначенні доцільності управління досвідом споживачів та формуванням їх лояльності до закладів.ukлояльність споживачазаклади громадського харчуванняспоживацький досвідматеріали конференціїУправління споживацьким досвідом у закладах громадського харчуванняConference materials