Цифровізація економіки як фактор економічного зростання

Loading...
Thumbnail Image
Date
2021
Authors
Акімова, О.
Береславська, О.
Благун, І.
Болотова, Т.
Васильєва, О.
Войтенко, Володимир
Гавриленко, С.
Голоцуков, Геннадій
Горбачук, Василь
Гринів, Н.
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Монографія присвячена дослідженню сучасного етапу світового економічного та соціального розвитку, що характеризується істотним впливом цифровізації, яка стає важливим фактором зростання продуктивності праці і підвищення якості життя, дає можливість отримання фінансових й інших послуг онлайн, відтак принципово змінює традиційні погляди на різні економічні процеси й відносини у суспільстві. Розглянуті головні детермінанти та підстави розвитку цифрової економіки в Україні, оцінено готовність України до запровадження та використання цифрових технологій.
Description
Keywords
цифровізація, цифрові технології, цифрова економіка, діджиталізація бізнес-процесів, управління бізнесом компаній, колективна монографія
Citation
Цифровізація економіки як фактор економічного зростання : колективна монографія / [Акімова О. В., Береславська О. І. ... Горбачук В. М. та ін.] ; за заг. ред. О. Л. Гальцової ; Класичний приватний університет, Кафедра національної економіки, маркетингу та міжнародних економічних відносин. - Запоріжжя ; Херсон : Гельветика, 2021. - 259 с. - Авт. зазначено на звороті тит. л.