eKMAIR

Тенденції формування і використання основних виробничих фондів м'ясної промисловості України

Show simple item record

dc.contributor.author Кудін, С.
dc.date.accessioned 2016-11-07T20:24:22Z
dc.date.available 2016-11-07T20:24:22Z
dc.date.issued 2000
dc.identifier.citation Кудін С. М. Тенденції формування і використання основних виробничих фондів м'ясної промисловості України / Кудін С. М. // Наукові записки НаУКМА. - 2000. - Т. 18 : Економічні науки. - С. 26-31. uk
dc.identifier.uri http://ekmair.ukma.edu.ua/handle/123456789/9740
dc.description.abstract The article shows present situation of Ukraine's meat-preserving industry and analyses the structure of it's basic funds. The article deal with problems of industry which existing because of reducing raw material's entering to the processing industry and quality's making worse. en
dc.description.abstract У статті розкрито сучасний стан м'ясної промисловості України та проаналізовано склад основних виробничих фондів галузі. Висвітлено проблеми галузі, що існують у зв'язку із надходженням сировини на переробку та погіршення її якості. uk
dc.language.iso uk uk
dc.subject м'ясна промисловість uk
dc.subject Україна uk
dc.subject переробка uk
dc.subject якість uk
dc.title Тенденції формування і використання основних виробничих фондів м'ясної промисловості України uk
dc.title.alternative Tendeties of Forming and Using Basic Funds of Ukraine's Meat-Preserving Industry uk
dc.type Article uk
dc.status published earlier uk
dc.relation.source Наукові записки НаУКМА: Економічні науки uk


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account

Statistics