Співвідношення права на свободу вираження щодо публічних осіб та права на повагу до приватного та сімейного життя публічних осіб у практиці Європейського cуду з прав людини

Loading...
Thumbnail Image
Date
2015
Authors
Нагнічук, Оксана
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
У статті розглядається питання балансу між захистом приватного життя осіб та правом на свободу вираження поглядів у рішеннях Європейського суду з прав людини.
Description
This article focuses on the balance between protecting the right to privacy of individuals and the right to freedom of expression European Court of Human Rights.
Keywords
право на свободу вираження поглядів, право на приватне життя, баланс між двома правами, співвідношення двох прав, Європейська конвенція прав людини, Європейський суд з прав людини, стаття, the of freedom of expression, the right to privacy, the balance between the two rights, the correlation between the two rights, the European Convention on Human Rights, the European Court of Human Rights
Citation
Нагнічук О. І. Співвідношення права на свободу вираження щодо публічних осіб та права на повагу до приватного та сімейного життя публічних осіб у практиці Європейського cуду з прав людини / О. І. Нагнічук // Наукові записки НаУКМА. - 2015. - Т. 168: Юридичні науки. - С. 72-76.