Вілен Горський: дотики, смисли, споглядання

Loading...
Thumbnail Image
Date
2011
Authors
Ткачук, Марина
Бондаревська, Ірина
Архипова, Людмила
Гомілко, Ольга
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Пропонований збірник, присвячений 80-річчю з дня народження Вілена Сергійовича Горського (1931-2007) -видатного українського філософа та історика філософії, доктора філософських наук, nрофесора, заслуженого діяча науки і техніки України, є першою цілісною спробою осмислення його наукового доробку і здобутків як організатора філософської науки та освіти. Вміщені у збірнику наукові статті, інтерв'ю, спогади, біографічні та бібліографічні матеріали репрезентують образ Вілена Горського як талановитого вченого, майстерного педагога, непересічної особистості, котра залишила яскравий слід в українській філософії та культурі. Збірник адресовано науковцям, викладачам, студентам гуманітарних напрямів і спеціальностей, а також усім, хто прагне ближчого ознайомлення з сучасною філософською наукою та освітою в Україні.
Description
Keywords
філософія, культура, Києво-Могилянська академія, Вілена Горський, історія філософії, Школа Горського, біографія, епістолярій, спогади, педагогіка, бібліографія, книга
Citation
Вілен Горський: дотики, смисли, споглядання / [за ред. М. Ткачук ; упоряд. : М. Ткачук, Л. Архипова ; рец. : І. Бондаревська, О. Гомілко] ; Національний університет "Києво-Могилянська академія". - Київ : [Аграр Медіа Груп], 2011. - 387 с.