Методичні рекомендації щодо залучення місцевих громад до вирішення проблем дітей, сімей та молоді, які опинилися у складних життєвих обставинах

Loading...
Thumbnail Image
Date
2008
Authors
Семигіна, Тетяна
Вакуленко, О.
Комарова, Н.
Романова, Н.
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Методичні рекомендації розкривають сучасні соціальні проблеми сімей, дітей та молоді, які мешкають у сільській місцевості та особливості здійснення соціальної роботи на селі, визначається роль громади у організації та проведенні соціальної роботи, процес залучення громади до вирішення соціальних проблем сільського населення. Описано технології соціальної роботи щодо подолання складних життєвих обставин, підвищення батьківських навичок та профілактичної роботи серед дітей та молоді. Окремо подається нормативно-організаційна побудова діяльності сільських та селищних центрів соціальних служб для сім‟ї, дітей та молоді.
Description
Keywords
соціальні проблеми, соціальна структура
Citation
Методичні рекомендації щодо залучення місцевих громад до вирішення проблем дітей, сімей та молоді, які опинилися у складних життєвих обставинах [Електронний ресурс]/ Вакуленко О. В., Комарова Н. М., Романова Н. Ф., Семигіна Т. В. – К.: Державний інститут розвитку сім’ї та молоді, 2008. – 203 с.