Олександр Книга: "Ми теж на фронті нині: воюємо за серця людей"

Loading...
Thumbnail Image
Date
2022
Authors
Книга, Олександр
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Моя розмова з Олександром Книгою відбулася на дев’ятий (заключний) день Міжнародного театрального фестивалю "Мельпомена Таврії", засновником і незмінним керманичем якого він є вже 23 роки. Позаду більше 80 проведених подій (вистави, презентації, зустрічі, майстер-класи), а ввечері – показ ще двох вистав-учасниць, святкове закриття з концертною програмою і церемонією нагородження лауреатів. Кабінет керівника Херсонського театру ім. Миколи Куліша прикрашають грамоти і фотографії, сувеніри і книги, на столі багато документів, паперів, блокнотів… Роботи багато, час розписаний погодинно, але господар, хоч і втомлений, але щасливий від того, що фестиваль пройшов на достойному рівні. Тож тема нашої розмови – підсумки форуму, його вплив на життя та роботу театру і міста.
Description
Keywords
Олександр Книга, Міжнародний театральний фестиваль "Мельпомена Таврії", Український культурний фонд, проблема втрати кадрів, Євразійська театральна асоціація, стаття
Citation
Книга О. А. Олександр Книга: "Ми теж на фронті нині: воюємо за серця людей" / бесіду веде Вікторія Котенок // Кіно-Театр. - 2022. - № 1. - С. 25-27.