Соціально-економічні наслідки коронакризи : інформаційно-аналітична доповідь

Loading...
Thumbnail Image
Date
2021
Authors
Пищуліна, Ольга
Юрчишин, Василь
Юрочко, Тетяна
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
У виданні міститься інформаційно-аналітична доповідь, що складається з п’яти розділів. У кожному розділі наведені результати дослідження впливу пандемії COVID-19 на різні соціально-економічні та інституційні процеси в Україні, аналіз прямих та опосередкованих наслідків пандемії на рівень життя населення, вплив на систему охорони здоров’я, сферу соціального захисту та ринок праці. Крім того, окремо аналізується вплив пандемії на соціальне самопочуття громадян. У дослідженні також розглядаються інструменти державної політики та ефективність державних антикризових заходів, спрямованих на підтримку населення України в період карантинних обмежень (особливо соціально вразливих груп населення).
Description
Keywords
соціальна політика, збереження робочих місць, коронавірусна криза, народжуваність, підтримка підприємців, медична допомога, дистанційна праця, інформаційно-аналітична доповідь
Citation
Пищуліна О. М. Соціально-економічні наслідки коронакризи : інформаційно-аналітична доповідь / [Ольга Пищуліна, Василь Юрчишин, Тетяна Юрочко] ; Центр Разумкова. - Київ : [Заповіт], 2021. - 236 с. - Видання підготовлене за сприяння Представництва Фонду Ганнса Зайделя в Україні в рамках проекту "COVID-19: наслідки, виклики та можливості для України". - Авт. зазнач. на звороті тит. арк.