eKMAIR

Аналіз тенденцій розвитку ресторанного бізнесу в АР Крим

Show simple item record

dc.contributor.author Цьохла, Світлана
dc.contributor.author Павленко, Ірина
dc.date.accessioned 2013-03-22T08:32:24Z
dc.date.available 2013-03-22T08:32:24Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Цьохла С. Ю. Аналіз тенденцій розвитку ресторанного бізнесу в АР Крим / Цьохла С. Ю., Павленко І. Г. // Наукові записки НаУКМА. - 2012. - Т. 133: Економічні науки. - С. 139-143. uk_UA
dc.identifier.issn 1996-5931
dc.identifier.uri http://ekmair.ukma.edu.ua/handle/123456789/2258
dc.description Analysis of progress of restaurant business trends in AR Crimea is conducted by the authors for the last five years, factors which infl uence the work of enterprises of restaurant business of the region and Ukraine are considered. Advantages and lack of work of establishments of compatible networks are studied. uk_UA
dc.description.abstract Проаналізовано тенденції розвитку ресторанного бізнесу в АР Крим за останні п'ять років. Розглянуто чинники, що впливають на роботу підприємств ресторанного бізнесу регіону та України. Вивчено переваги та недоліки роботи закладів уніфікованих мереж. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher ВПЦ НаУКМА uk_UA
dc.subject ресторан uk_UA
dc.subject бізнес uk_UA
dc.subject фахівці uk_UA
dc.subject заклади uk_UA
dc.subject розвиток uk_UA
dc.subject restaurant uk_UA
dc.subject business uk_UA
dc.subject specialists uk_UA
dc.subject establishments uk_UA
dc.subject development uk_UA
dc.title Аналіз тенденцій розвитку ресторанного бізнесу в АР Крим uk_UA
dc.type Article uk_UA
dc.status published earlier uk_UA
dc.relation.source Наукові записки НаУКМА. - 2012. - Т. 133: Економічні науки. - С. 139-143. uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account

Statistics