113 Прикладна математика

Permanent URI for this collection

Browse

Recent Submissions

Now showing 1 - 4 of 4
  • Item
    NLP система для автоматичного рейтингування за важливістю – разом з Fuzzy Logic
    (2021) Кольчик, Микита; Гороховський, Кирило
    У даній роботі розглядається програма для сортування новин за важливістю за допомогою нечіткої логіки і нейронних мереж. Розроблена архітектура програми, визначені основні недоліки і переваги. Проведений аналіз ефективності програми. Розглянуто її застосування на цінах акцій. Програма була написана на Python3.
  • Item
    Розробка веб додатку для букшерінгу
    (2021) Колінько, Павло; Калітовський, Богдан
    У даній курсовій роботі розглянута проблема процесу обміну книгами між людьми, що зацікавлені у читанні паперової літератури. Було створено веб-застосунок для спрощення та централізації процесу обміну для більш комфортної роботи, та адміністрування даного процесу. Також, було створено алгоритм підбору рекомендації для кожного користувача.
  • Item
    Система автоматичної оцінки ризиків своєчасного завершення проектів "Велике будівництво" на основі ретроспективного аналізу діяльності замовників та генеральних підрядників у системі Prozorro
    (2021) Кошмак, Ілля; Гороховський, Кирило
    У даній роботі розглядаються нейронні мережі та глибоке навчання. Покроково описується процес розробки системи оцінки ризиків своєчасного завершення проектів "Велике будівництво" за допомогою глибокого навчання на мові Python. Проводиться аналіз використання даних у сфері будівництва, розглядаються принципи та методи залучення цієї інформації у виробничий процес. Надаються рекомендації у рамках будівельних проектів на основі конкретних прикладів технологічних рішень з використанням Великих даних та Інтернету речей.
  • Item
    Розробка веб-додатку для планування подорожей містом
    (2021) Кузенко, Крістіна; Калітовський, Богдан
    Дана курсова робота присвячена створенню веб додатку для планування подорожей містом з використанням бібліотеки React, фреймворку Next.js та бази даних Firebase Realtime. Мета та завдання курсової роботи: створити зручний для користування веб-додаток з можливістю планування власних маршрутів користувачем.