Сучасні тенденції розвитку ринку праці в Україні

Loading...
Thumbnail Image
Date
2018
Authors
Джинчарадзе, Н.
Гулевич, Олена
Боков, О.
Савченко, Н.
Вітряк, Т.
Куліков, Г.
Красівський, Д.
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
У науковій доповіді проаналізовано сучасні світові та національні тенденції розвитку ринку праці в умовах глобалізації, виокремлено ключові тенденції, які впливатимуть на сферу зайнятості у майбутньому. Сформовано та охарактеризовано навички, необхідні для ефективної конкуренції на ринку праці, розкрито особливості та переваги інклюзивного ринку праці в Україні. Розглянуто тенденції міграційних процесів населення України, у т.ч. інтелектуальної міграції, запропоновано шляхи вдосконалення регулювання нестандартної зайнятості в Україні. Для експертів, науковців, фахівців служби зайнятості та органів виконавчої влади.
Description
Keywords
ринкок праці, інноваційний розвиток, нестандартні форми зайнятості, трудова міграція, інтелектуальна міграція, наукова доповідь
Citation
Сучасні тенденції розвитку ринку праці в Україні : наукова доповідь / [Джинчарадзе Н. Г., Боков О.В., Гулевич О. Ю. [та ін.] ; М-во соц. політики України, Держ. служба зайнятості України, Ін-т підготовки кадрів держ. служби зайнятості України. - Київ : ІПК ДСЗУ, 2018. - 42 с.