Фінансові інструменти: операції з облігаціями

Loading...
Thumbnail Image
Date
2020
Authors
Козак, Вячеслав
Москвін, Сергій
Посполітак, Володимир
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
У науково-практичному посібнику у доступній формі подано інформацію про те, що відбувається з облігаціями після завершення їхньої емісії та реєстрації випуску. Окремо розкриваються питання, які стосуються регулювання ринку облігацій. Практичне значення мають питання бухгалтерського та депозитарного обліку операцій з облігаціями. Цей посібник рекомендовано для широкого загалу фахівців з менеджменту та фінансів, але орієнтовано на фахівців органів місцевого самоврядування та комунальних підприємств, які зацікавлені в залучені додаткових джерел фінансування для реалізації місцевих проектів інфраструктурного розвитку шляхом розміщення облігацій.
Description
Keywords
операції з цінними паперами, оцінка облігацій, комунальне підприємство, ринок облігацій, системи депозитарного обліку, науково-практичний посібник
Citation
Козак В. Фінансові інструменти: операції з облігаціями : науково-практичний посібник / Вячеслав Козак, Сергій Москвін, Володимир Посполітак ; Швейцарсько-український проект "Підтримка децентралізації в Україні" DESPRO, "Українське об'єднання ринків капіталу" UCMA. - 2-ге вид. - Київ : DESPRO, 2020. - 131 c.