EMERECU – темпусівський грант створення електронного мультимедійного ресурсного центру навчальних матеріалів для України

Loading...
Thumbnail Image
Date
2006
Authors
Глибовець, Микола
Бублик, Володимир
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Що собою представляє EMERECU? Це відкрита система для збереження навчальних матеріалів у найбільш розповсюджених форматах. Вона може бути використана і як єдина система організації навчання та управління в традиційній очній системі навчання. Система містить онлайнову навчальну платформу та ресурсний депозитарій, який використовує стандарти LTSC, IMS, SCORM. Використані найновіші технології для запису і трансляції лекцій дозволяють синхронізацію з матеріалами презентації та дуже невибагливі до апаратного забезпечення.
Description
Keywords
EMERECU, освіта, education
Citation
Глибовець М. М. EMERECU – темпусівський грант створення електронного мультимедійного ресурсного центру навчальних матеріалів для України / Глибовець М. М., Бублик В. В. // Наукові праці Миколаївського державного гуманітарного університету ім. Петра Могили комплексу "Києво-Могилянська академія". - Миколаїв : Видавництво МФ НаУКМА, 2006. - Т. 46, вип. 33. - С. 194-195.