eKMAIR

Practical spectroscopy in agriculture and food science

Show simple item record

dc.contributor.author Posudin, Yuriy
dc.date.accessioned 2012-11-27T09:22:36Z
dc.date.available 2012-11-27T09:22:36Z
dc.date.issued 2006
dc.identifier.citation Posudin Yuriy Ivanovych. Practical spectroscopy in agriculture and food science / Yuriy I. Posudin. - Enfield, N.H. : Science Publishers, 2006. - 188 p. : ill. uk_UA
dc.identifier.uri http://ekmair.ukma.edu.ua/handle/123456789/1819
dc.description This book introduces the students and specialists of agricultural and food science to the fundamentals of optical spectroscopy, main principles of modern spectroscopic instrumentation, advantages and practical applications of spectroscopic methods to investigation of agricultural objects such as milk and dairy products, eggs, honey, animal hair, and agronomic plants. en
dc.description.abstract Ця книга знайомить студентів і фахівців сільського господарства та харчової промисловості з основами оптичної спектроскопії, сучасними спектроскопічними приладами, перевагами практичного застосування спектроскопічних методів для дослідження сільськогосподарських об'єктів, таких як молоко та молочні продукти, яйця, мед, рослини. uk_UA
dc.language.iso en uk_UA
dc.subject spectroscopy en
dc.subject agricultural objects en
dc.subject спектроскопія uk_UA
dc.subject сільськогосподарські об'єкти uk_UA
dc.title Practical spectroscopy in agriculture and food science en
dc.type Book uk_UA
dc.status published earlier uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account

Statistics