Фінансові інструменти: емісія муніципальних облігацій : науково-практичний посібник для фахівців органів місцевого самоврядування

Loading...
Thumbnail Image
Date
2019
Authors
Козак, Вячеслав
Москвін, Сергій
Посполітак, Володимир
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
DESPRO
Abstract
У науково-практичному посібнику доступною мовою розповідається, що таке облігації, хто і навіщо їх випускає, як міській раді стати емітентами облігацій, які дії мають бути здійснені та які документи підготовлені для реєстрації випуску облігацій внутрішніх місцевих позик. На прикладах роз’яснено практичні питання емісії облігацій місцевих позик, наведено приклади, як правильно підготувати рішення про емісію облігацій. Робота ґрунтується на використанні чинних законів України та нормативно-правових актів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.
Description
Keywords
облігації, фондовий ринок, емісія облігацій, науково-практичний посібник
Citation
Козак В. Фінансові інструменти: емісія муніципальних облігацій : науково-практичний посібник для фахівців органів місцевого самоврядування / Вячеслав Козак, Сергій Москвін, Володимир Посполітак ; Швейцарсько-український проект "Підтримка децентралізації в Україні" DESPRO, "Українське об'єднання ринків капіталу" UCMA. - Київ : DESPRO, 2019. - 142 с. : іл., табл.