Як допомогти місцевим антикорупційним ініціативам перетворитися на потужні антикорупційні організації в регіонах України?

Loading...
Thumbnail Image
Date
2019
Authors
Нестеренко, Оксана
Бадер, Макс
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Підтримка антикорупційних реформ на регіональному та місцевому рівнях є одним із пріоритетів для програм міжнародної допомоги, які спеціалізуються на антикорупційних реформах в Україні. Регіональні та місцеві громадські організації розглядаються як ключові гравці в цьому процесі. Разом з тим, через низьку професійну та інституційну спроможність багатьох з них, донори мають виклики щодо роботи в регіонах. Кожна донорська програма/організація шукає власні методи роботи та шляхи подолання викликів роботи на місцевому рівні. На сучасному етапі вироблення рекомендацій для донорських програм та організацій, що спеціалізуються на антикорупційних проєктах в Україні є важливим. Мета цього бріфу — надати рекомендації щодо підвищення ефективності співпраці донорів з регіональними та місцевими антикорупційними організаціями.
Description
Keywords
антикорупційні реформи, програми міжнародної допомоги, антикорупційні організації, полісі-бріф, допомога, місцеві антикорупційні ініціативи, потужні антикорупційні організації, регіони, Україна, фінансова підтримка, професійна підготовка, збільшення свідомості, сприяння мережам співпраці, партнерство, інформаційна підтримка
Citation
Нестеренко О. В. Як допомогти місцевим антикорупційним ініціативам перетворитися на потужні антикорупційні організації в регіонах України? / Оксана Нестеренко, Макс Бадер - [Київ? : б. в.], 2019. - [4] с.