Цивільний процес України : навчальний посібник для студентів юридичних спеціальностей вищих навчальних закладів

Loading...
Thumbnail Image
Date
2018
Authors
Ізарова, Ірина
Ханик-Посполітак, Роксолана
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Навчальний посібник підготовлено відповідно до програми навчальної дисципліни "Цивільний процес України" та з урахування всіх змін до Цивільного процесуального кодексу України, що відбулися в 2017 р., а також Законів України "Про судоустрій і статус суддів", "Про виконавче провадження" та ін. У посібнику розглянуто положення нових інститутів цивільного судочинства – загального та спрощеного позовного провадження, порядку сплати судових витрат та ін. Наведені теоретичні питання для самоконтролю, практичні завдання (задачі), а також приклади процесуальних документів, оформлених відповідно до чинного законодавства. Для студентів юридичних факультетів.
Description
Keywords
цивільний процес, право, Україна, Цивільний процесуальний кодекс, судоустрій, статус суддів, судочинство, навчальний посібник
Citation
Ізарова І. О. Цивільний процес України : навчальний посібник для студентів юридичних спеціальностей вищих навчальних закладів / Ірина Ізарова, Роксолана Ханик-Посполітак ; Нац. ун-т "Києво-Могилянська академія". - Київ : Дакор, 2018. - 275 с.