Внесок української діаспори у розбудову Наукової бібліотеки НаУКМА

Loading...
Thumbnail Image
Date
2006
Authors
Казакова, Наталія
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Національний університет «Києво-Могилянська академія» називаються одним із найбільш вдалих спільних проектів сучасної незалежної України і діаспори. За роки становлення Університету постала і потужна Наукова бібліотека, яка добре відома новітніми інформаційними технологіями і книжковими колекціями зокрема діячів та інституцій української діаспори. Переважна більшість публікацій про фонди Наукової бібліотеки НаУКМА містять докладну інформацію про бібліотечні колекції та архівні фонди, подаровані українською діаспорою. Метою цієї публікації - розвіяти деякі міфи і показати механізми співпраці Університету та Наукової бібліотеки з діаспорою, які врешті привели до загальновідомих позитивних результатів.
Description
Keywords
українська діаспора, Києво-Могилянська академія, Брюховецький В'ячеслав, Ukrainian diaspora, Kyiv-Mohyla Academy, Bryukhovetskyi Vyacheslav
Citation
Казакова Н. В. Внесок української діаспори у розбудову Наукової бібліотеки НаУКМА / Н.В. Казакова // Бібліотека і книга у контексті часу: збірник наукових статей Міжнародної науково-практичної конференції 11-12 травня 2006 року, м. Київ. - К.: НТБ України, 2006. - С. 114-120.