Розвиток публічного права в Україні: (доповідь за 2009-2010 роки)

Loading...
Thumbnail Image
Date
2011
Authors
Коліушко, Ігор
Тимощук, Віктор
Куйбіда, Роман
Демкова, Мар'яна
Александрова, Наталя
Банчук, Олександр
Кириченко, Юлія
Руда, Тетяна
Журба, Ярина
Шаповал, Ірина
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Книга присвячена аналізу стану та перспектив розвитку публічного права в Україні. Зокрема, зроблено спробу дати актуальне бачення низки правових і практичних проблем у сферах конституційного права, урядування та адміністративного права, місцевого самоврядування, судової реформи та законодавства про правосуддя, інформаційного законодавства. Книга продовжує серію видань Центру політико-правових реформ "Розвиток публічного права в Україні" і адресована науковцям, викладачам, аспірантам та студентам юридичних вузів, а також парламентаріям, урядовцям та всім, хто цікавиться питаннями публічного права та від кого залежить розвиток права в Україні.
Description
Keywords
публічне право, Україна, політична система України, конституційне право, урядування, адміністративне право, місцеве самоврядування, регіональний розвиток, судова реформа, законодавство про правосуддя, інформаційне законодавство, право, law
Citation
Розвиток публічного права в Україні: (доповідь за 2009-2010 роки) / [за заг. ред. Н. В. Александрової, І. Б. Коліушка]; Центр політико-правових реформ. - К.: [Конус-Ю], 2011. - 724 с.