Україна 2030 : доктрина збалансованого розвитку

Loading...
Thumbnail Image
Date
2017
Authors
Жилінська, Оксана
Мельничук, О.
Антонюк, Лариса
Гуменна, Олександра
Радчук, А.
Столярчук, Я.
Тарута, С.
Харламова, Г.
Чала, Ніна
Шнирков, О.
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
У цій книжці вперше пропонуються конкретні терміни запуску та реалізації механізмів збалансованого розвитку принципово нової траєкторії економічного зростання України до 2030 року. Спираючись на дослідження та розрахунки в форматі системного аналізу провідних наукових інституцій України, визначено деталізований перелік основних шести гальмівних факторів, усунення яких створить передумови для економічного стрибка України. Проаналізувавши чинну економічну модель у співвідношенні до обраного у новій Доктрині курсу на економіку розумного і збалансованого зростання, завдяки новому для України сценарному підходу прогнозування, пропонується модель збалансованого розвитку, яка має стати основним інструментом для подальших розрахунків та деталізацій вузькоспеціалізованих програм розвитку України.
Description
Keywords
економічна модель, економіко-математичне моделювання, стратегічне прогнозування, потенціал, інвестиційна привабливість, книга
Citation
Україна 2030 : доктрина збалансованого розвитку / [Жилінська О., Мельничук О., Антонюк Л., Гуменна О., ... Чала Н. та ін.]. - Львів : Кальварія, [2017]. - 163, [1] с.