Професійні компетентності в сфері аналізу політики та практика його виконання: порівняльний приклад України і окремих країн Центральної Азії

Loading...
Thumbnail Image
Date
2017
Authors
Кілієвич, Олександр
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Процедури вироблення державної політики в країнах Шовкового Шляху мають відповідати високим стандартам, передбаченим концепцією належного врядування. При цьому важливу роль відіграють не тільки чинні норми законодавства, але й унормована практика підготовки державних рішень в рамках процедур аналізу політики, адже при запроваджені координації інтересів у міжнародному співробітництві має значення здатність урядовців і залучених експертів різних країн розуміти фахову мову щодо оцінювання результатів і наслідків заходів для країни й окремих стейкходдерів політики.
Description
Keywords
політика, аналіз політики, державна політика, аналіз регуляторних впливів, стаття
Citation
Кілієвич О. Професійні компетентності в сфері аналізу політики та практика його виконання: порівняльний приклад України і окремих країн Центральної Азії / Олександр Кілієвич // Завдання і перспективи інвестиційно-інтеграційного розвитку України / наук. ред. В. Юрчишин. - Київ : Заповіт, 2017. - С. 87-94.