Організація управління в екологічній діяльності: методичні рекомендації до практичних занять для студентів напряму підготовки 0708 "Екологія"

Loading...
Thumbnail Image
Date
2008-12
Authors
Рибніков, Святослав
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Вид-во ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка”
Abstract
Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни "Організація управління в екологічній діяльності" мають на меті формування в майбутніх екологів навичок стратегічного планування та програмування природоохоронної діяльності – як найбільш затребуваної на сучасному етапі розвитку системи екологічного управління професійної компетенції. На матеріалі розробки регіональної екологічної програми висвітлено методологію та методики підготовки та прийняття еколого-управлінських рішень. Окреслено поле застосування та обмеження базових управлінських технік при врегулюванні соціально-екологічних проблем.
Description
Keywords
екологічне управління, екологія, освіта, ecology, education
Citation
Рибніков С. Р. Організація управління в екологічній діяльності : метод. рек. до практ. занять для студ. напряму підготовки 0708 „Екологія” / С. Р. Рибніков ; Держ. закл. „Луган. нац. ун-т імені Тараса Шевченка”. – Луганськ : Вид-во ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка”, 2008. – 101 с.